Το Larnaca Rally 2020 είναι ουσιαστικά ότι καλύτερο έχουμε δει τα τελευταία χρόνια που παρακολουθούμε ράλι. Πολύ ωραίες ειδικές διαδρομές, άρτια προετοιμασμένα αυτοκίνητα και πληρώματα διψασμένα για μάχες όσο ποτέ.

Μεγάλοι νικητές οι πραγματικά άπιαστοι όλο το διήμερο Αλέξανδρος Τσουλλόφτας και Στέλιος Ηλία με VW Polo R5 οι οποίοι κέρδισαν όλες τις ειδικές διαδρομές και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης σε κανένα.

Δεύτεροι ήταν οι επίσης πολύ γρήγοροι και νικητές του πρώτου γύρου Σίμος Γαλαταριώτης και Αντώνης Ιωάννου επίσης με VW Polo R5 οι οποίοι πάλεψαν πολύ σκληρά με τους Τσουλλόφτα και Ηλία σε όλες τις ειδικές διαδρομές.

Τρίτοι στον αγώνα ήταν οι Χρίστος Δημοσθένους και Κώστας Παύλου με Mitsubishi Lancer Evo IX οι οποίοι πάλεψαν μέχρι και την τελευταία ειδηκή διαδρομή με τους Παναγιώτη Γιάνγκου – Παναγιώτη Κυριακού και Πέτρο Παντελή – Κύπρο Χριστοδούλου.

Στα δικίνητα τώρα είχαμε μεγάλες μάχες με τους Χρύσο Παντελή – Θωμά Θεοφάνους με Ford Fiesta R2, Ζαχαρία Μανώλη – Κώστα Ευριπίδου με Honda Civic EP3 και τους Κωνσταντίνο Τελεβάντο – Τάκη Σταύρου με Peugeot 208 R2 οπού ειδική με ειδική οι θέσεις τους εναλλάσσονταν συνεχώς .

Τελικά αυτοί που κατάφεραν να επικρατήσουν στο τέλος ήταν οι περσινοί πρωταθλητές Κωνσταντίνος Τελεβάντος  με Τάκη Σταύρου οι οποίοι έδειξαν να είναι φανερά ικανοποιημένοι με το καινούριο τους απόκτημα.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα έχουμε σύντομα σε άλλο μας  δημοσίευμα.

 

Εμείς από την μεριά μας θα θέλαμε να συγχαρούμε όλα τα πληρώματα που έλαβαν μέρος στον αγώνα, του θεατές που παρά την αφόρητη ζέστη κατέκλεισαν τις ειδικές διαδρομές και τέλος  τον Σύνδεσμο Αυτοκινήτου Λάρνακάς που για ακόμα μια φορά ανέβασε τον πήχη πολύ ψιλά στην ενότητα της διοργάνωσης.

Ραντεβού στον τρίτο γύρο που παγκυπρίου πρωταθλήματος ράλι 2020 by ENEOS όπου την ευθύνη για την διοργάνωση του την έχει η Λέσχη Αυτοκινήτου Λεμεσού και θα πραγματοποιηθεί στις 12-13 Σεπτεμβρίου.

 

Μέχρι τότε καλή προετοιμασία στα πληρώματα!

 

Photos by: Ákos Richweisz