Το πρωτάθλημα έχει πάρει φωτιά και ο τέταρτος γύρος αναμένετε να είναι πολύ επεισοδιακός σε όλες τις κατηγορίες.

 

Στην RC OPEN, ο Άντη Παπαγεωργίου και ο Λούκας Χριστοφόρου έχουν θέσει σαν στόχο το απόλυτο ρεκόρ της πίστας το οποίο το κατέχει μέχρι σήμερα ο Μιχάλης Σοφοκλέους με χρόνο 1:03,9. Να αναφέρουμε ότι και οι 2 είναι κάτοχοι ρεκόρ στην Achna Speedway με τον Άντη Παπαγεωργίου να έχει το ρεκόρ 2WD με χρόνο 1:04,9 και τον Λούκα Χριστοφόρου το ρεκόρ FWD με χρόνο 1:05,3.

Στις κατηγορίες RCE2 o Γιάννης Καπετάνιος έχει σηκώσει τον πήχη πολύ ψιλά μιας και οι χρόνοι του δείχνουν να είναι άπιαστοι μέχρι στιγμής ενώ ο Χάρης Πέρικκος ο οποίος επέστρεψε πολύ δυναμικά με το EVO του, αναμένεται να κατεβεί και αυτός πολύ χαμηλά σε αυτό τον αγώνα.

Στα δικίνητα της RCE2 ο Χρίστος Χ¨Γεωργίου  έχει βάλει και αυτός τον πήχη πολύ ψιλά ενώ οι Γιώργος Αρτεμίου και Στέφανος Αυγουστή σίγουρα δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη.

Στην RCE1, αν και μέχρι στιγμής ο Άθως Μιχαηλάς φαντάζει άπιαστος, εντούτοις ο Αβράμης Αβραάμ έχει αρχίσει να κατεβαίνει επικίνδυνα σε σημείο που ίσως σε αυτό κιόλας τον αγώνα να τους δούμε πάρα πολύ κοντά.

Στην RC S2  ο Χρίστος Παναγιώτου ο οποίος οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος έχει βάλει σαν στόχο το χρονόμετρο με απώτερο σκοπό το 1:09 .

Στην RCS1 o Σταύρος Γεωργιάδης ο οποίος έχει κερδίσει και τους τρείς προηγούμενους αγώνες μέχρι στιγμής έχει θέσει σαν στόχο την απόλυτη κυριαρχία στην κατηγορία. Από την άλλη ο Στέλιος Κυθρεώτης ο οποίος σε κάθε αγώνα είναι πολύ κοντά στους χρόνους του Σταύρου,  έχει βάλει σαν στόχο τον απόλυτο χρόνο της κατηγορίας και κατ’επέκταση να κερδίσει τους 2 τελευταίους αγώνες.

Σφοδρές μάχες αναμένεται να δούμε και στις κατηγορίες πολιτικών αυτοκινήτων.

Αν και ο Χριστόφορος Παπαγεωργίου είναι πολύ μακριά από τον ανταγωνισμό στην Μ2, στην μάχη για την δεύτερη θέση γίνεται πραγματικά σφαγή σε κάθε αγώνα με πρωταγωνιστές τους Λούκα Καρεκλά, Γιώργο Λοΐζου και Ανδρόνικο Κοζάκο που επέστρεψε μετά από μια μεγάλη αποχή στο θεσμό.

Στην Μ1 η μάχη μεταξύ του Στέλιου Κυριακίδη και Αντρέα Καμπέρη αναμένετε να είναι εξίσου εντυπωσιακή μια και σε κάθε αγώνα ο νικητής κρίνετε στα δέκατα του δευτερολέπτου.

Μάχες αναμένεται να έχουμε και στις κατηγορίες Street με βασικούς πρωταγωνιστές τους Dmitriy Kizryakov στην S4 και την Μαρία Χ’Γεωργίου στην S3 όπου  η υπόθεση τίτλος είναι σχεδόν και μαθηματικά τελειωμένη γι’ αυτούς.

Να αναφέρουμε για ακόμα μια φορά ότι το Time Attack Club Cy φέτος κάνει τεράστιο αγώνα ως προς την μείωση των ατυχημάτων καλώντας όλο τον κόσμο να σταματήσει να τρέχει στους δημόσιους δρόμους και έρθει στην πίστα όπου ΜΟΝΟ εκεί μπορεί να τρέχει με ασφάλεια!

 

Οι συμμετοχές έχουν ανοίξει και κλίνουν αύριο Τετάρτη 23/10/2019 το βράδυ. Το Time Attack Club Cy θα προβεί σε σχετικές ανακοινώσεις στην σελίδα τους στο facebook για το πού θα μπορούν οι διαγωνιζόμενοι από Λεμεσό και Λευκωσία να πάνε το βράδυ της Τετάρτης για να παραδώσουν τις συμμετοχές τους προς διευκόλυνση τους.

Για φόρμα συμμετοχής πατήστε πάνω στην φωτογραφία

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 09:00 με τα δοκιμαστικά περάσματα και αναμένετε να ολοκληρωθεί στις 16:00.

 

To ONLY RACING CY θα είναι όπως πάντα εκεί!

Μέγας Χορηγός Πρωταθλήματος.

Χορηγός:

Υποστηριχτές:

Media Sponsors: