Ολοκληρώθηκε και ο τρίτος γύρος του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ράλι 2020 by Psaltis Eneos. Την τιμητική της είχε η Λέσχη Αυτοκινήτου Λεμεσού με το Tiger Rally όπου, για ακόμα μια φορά, κατέβαλαν τα μέγιστα για να πραγματοποιηθεί αυτός ο αγώνας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

Πρώτη στη ράμπα του τερματισμού ανέβηκαν οι Αλέξανδρος Τσουλόφτας – Στέλιος Ηλία με Volswagen Polo R5. Οι νικητές δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφιβολίας σε κανένα μιας και κέρδισαν όλες τις ιδικές διαδρομές με αρκετή διαφορά ενώ τα περάσματα τους έκοβαν πραγματικά την ανάσα.

Πάρα πολύ ανεβασμένοι παρουσιάστηκαν επίσης οι Παναγιώτης Γιάνγκου – Παναγιώτης Κυριάκου με Hyundai i20 R5 οι οποίοι κατέκτησαν και την δεύτερη θέση. Η επίδοση τους έδειξε να έχει βελτιωθεί αισθητά γεγονός που φάνηκε κιόλας από το αποτέλεσμα.

Οι περσινοί πρωταθλητές Πέτρος Παντελή – Κύπρος Χριστοδούλου πρόσφεραν υπέροχο θέαμα με τις κούρσες τους  ενώ η θέση που πέτυχαν με το αυτοκίνητο τους (EVO X) θεωρείτε πραγματικά άθλος.

Στην δικίνητη κατηγορία, τα αδέρφια Νικόλας και Μάριος Χ¨Ματθαίου οι οποίοι ήταν αλάνθαστοι καθ’ όλη τη διάρκεια του διημέρου, κατάφεραν να πάρουν την πρώτη θέση.

Δεύτερη σε αυτή την κατηγορία και πρώτοι στην RC4 τερμάτισαν οι πολύ εντυπωσιακοί Αντρέας Τσιάκκας – Παύλος Εγγλέζου οι οποίοι το πάλεψαν στο όριο ενώ την τριάδα συμπλήρωσαν οι αγαπημένοι και πάντοτε πολύ μαχητικοί Γιώργος Τανούσης και Χριστόδουλος Χριστοδούλου .

Η κατάταξη συμπληρώθηκε ως εξής:

1 RC2

Σάββας Σάββα – Αντρέας Παπανδρέου

2 RC2

Ρογήρος Λιασίδης – Λούκας Λιασίδης

1 RCS2

Χρίστος Χριστοδούλου – Ευάγγελος Ξενοφώντος

2 RCS2

Τσαγκάρης Φίλιππος – Γιώργος Λυσάνδρου

1 MIX

Κωνσταντίνος Σιόφερος – Στέφανος Γεωργίου

1 Novice

Νίκος και Στέφανος Φράγκου

2 Novice

Ηλίας Τρύφωνος – Φίλιππος Φιλιππίδης

Νικητές της Pikkis Special Stage ήταν οι Πέτρος Παντελή – Θωμάς Θεοφάνους

MVP του αγώνα, οι Αντρέας Γεωργίου και Μανώλης Κώστα. Ο Αντρέας οδηγώντας μόνο με το ένα χέρι και με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων στο Subaru Impreza του κατάφερα να πάρει  την 10 θέση over all!

Η τελετή εκκίνησης και απονομής έγινε στο χώρο στάθμευσης του My Mall Limassol με την παρουσία εκατοντάδων θεατών ενώ πολλοί ήταν και οι θεατές που γέμισαν τα βουνά της Λεμεσού.

Εμείς ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το Cyprus Rally όπου θα διεξαχθεί στα μέσα Οκτωβρίου.

 

Μέχρι τότε Stay tuned

Photos by the one and only Sebough Albert Edwards Voskeritchian